Nadziewany włoski chlebek na ricottcie
Nadziewany włoski chlebek na ricottcie
Kocham włoską kuchnie i ich produkty. Ostatnio postanowiłam przygotować wariację na temat pizzy. Nadziewany włoski chlebek na ricottcie to pyszna propozycja na przykład na kolację lub na wieczór z przyjaciółmi z winem Nadzienie jest proste i typowo włoskie, ale możecie oczywiście poeksperymentować i dodać to co najbardziej lubicie. Ciasto jest fenomenalne – nie klei się do rąk i jest bardzo plastyczne. Idealne na chlebki, czy pierogi. Nadziewany włoski chlebek na ricottcie Składniki: Ciasto: 250 g mąki ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu PatiGotuje
Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Autor
PatiGotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, placki, rukola, ciasto na pizze, pierogi, pizza , pizza przepis, pierogi przepis, kolacja, impreza, przystawki, przekąski, przekąska, pieczywo, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, przekąski na impreze, przekąski z ciasta na pizze
Inne przepisy z PatiGotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję