Kotlety z młodej kapusty to pyszny pomysł na przekąskę czy nawet obiad. Mimo panierki i smażenia jest to lekkie jedzenie. Takich kotletów można zjeść sporo 🙂 Mi
Pieprzyć z FantazjąSzybki przepis na drugie śniadanie lub podwieczorek. Jeśli lubicie sery z owocami, to ta propozycja jest dla Was! Składniki: 1 serek wiejski 1 plaska łyżeczka miodu
Kuchnia domowa AniKuchnia włoska. Składniki: 1 opakowanie cannelloni 500 g białych i zielonych szparagów 1 cebula 4 pomidory 2 ząbki czosnku oliwa
R'n'G KitchenKalafior w formie podsmażonej z jajkiem poznałam dopiero wraz z Lubym. I do dziś nie wiem, jak mogłam nie spróbować tej formy wcześniej. Rewelacyjny jako lżejsza
Zielona KuchniaKuchnia hiszpańska Składniki: 500 g żółtej fasolki szparagowej 1 czerwona papryka 1 żółta papryka 1 zielona papryka 2 ząbki
R'n'G KitchenMaliny na wytrawnie? Gdy spróbujecie malinowego sosu vinegrette zapewniam, że zagości w Waszych kuchniach na stałe. Jest wyjątkowy – słodko-kwaskowy, nada charakteru każdej sałatce. Ja
Poezja smakuLubicie wypieki z dodatkiem sera? Jeśli tak, to polecam wypróbować ten prosty przepis na pyszne i bardzo sycące bułeczki serowe z suszonymi pomidorami. Robią się błyskawicznie
Smaki ArmineLato to czas lekkich sałatek. Polecam Wam dzisiaj przepis na smaczną, aromatyczną sałatkę z rukoli z dodatkiem truskawek i mozzarelli. Posypana prażonymi pestkami słonecznika i doprawiona
babka w formieTak mnie dziś naszło, więc są szybkie paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą kiszoną i pieczarkami. Pyszne, chrupiące z lekko kwaskowatym farszem, do tego kubek barszczu
Zrób to smacznieDomowe chipsy z piekarnika Dziś mam dla Was przepis na domowe chipsy z piekarnika. Ich przygotowania jest naprawdę proste, a efekt? My uwielbiamy takie domowe przekąski
Słodkie okruszkiGuacamole z babietką Składniki: 1 dojrzałe awokado 1 łyżka oliwy 1/2 limonki 1 szczypta soli 1 szczypta pieprzu 1 szczypta suszonej ostrej papryczki bagietka
Wino Francja KuchniaScroll down for recipe in English. Cześć 😃 Dzisiaj mam dla Was coś co możecie potraktować jako przekąskę, lecz ja najbardziej lubię zajadać na śniadanie. Mowa o
Delicious Place5 / 5 ( 11 votes ) Biały salceson z drobiowych łapek i żołądków Biały salceson to zazwyczaj produkt zawierający świńskie uszy, ozorki, serca, golonko, nóżki itp… Cóż
Ogrodnik w podróżyScroll down for recipe in English. Dzisiaj tabbouleh, którego ja jadam właściwie nie jako dodatek do mięsa czy ryby, a jako danie główne ;) Jako, że jesteśmy
Delicious PlaceKiedy zobaczyłam w sklepie duże pieczarki, nie mogłam im się oprzeć. Jeszcze tego samego dnia, wypełnione pastą jajeczną, powędrowały do piekarnika. Jeżeli lubicie jajka faszerowane pieczarkami
Smaki Na Talerzu