Łatwa i szybka w przygotowaniu efektowna, pachnąca szczypiorkiem przekąska z szynki i jajek na twardo połączonych z pieczarkami która świetnie sprawdza się na każdej imprezie. Składniki: 12 plastrów szynki konserwowej 8 średnich pieczarek 5 jajek 3 łyżki posiekanego szczypiorku 1 pęczek szczypiorku 3 łyżki majonezu sól pieprz masło Wykonanie: 1. Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na maśle, a następnie przełożyć do miski. 2. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w drob... czytaj dalej...
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.