Szynkowe rulony z pastą jajeczno - pieczarkową

Szynkowe rulony z pastą jajeczno - pieczarkową

Szynkowe rulony z pastą jajeczno - pieczarkową

Łatwa i szybka w przygotowaniu efektowna, pachnąca szczypiorkiem przekąska z szynki i jajek na twardo połączonych z pieczarkami która świetnie sprawdza się na każdej imprezie. Składniki: 12 plastrów szynki konserwowej 8 średnich pieczarek 5 jajek 3 łyżki posiekanego szczypiorku 1 pęczek szczypiorku 3 łyżki majonezu sól pieprz masło Wykonanie: 1. Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na maśle, a następnie przełożyć do miski. 2. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w drob... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, szynka, przekąski, pasta, przystawki, przekąski na impreze

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.