Śledzie po piracku

Śledzie po piracku

Śledzie po piracku

Kawałki ryby w towarzystwie niezwykle aromatycznej mieszanki warzyw to świetna propozycja dla fanów śledzika z papryką, marchwią, cebulą i ostrą papryką, które idealnie komponują się z nutą słodkości żurawiny. Ostro-słodkie śledzie to obowiązkowa pozycja imprezowego stołu. Składniki: 500g płatów śledziowych Matias 2 małe czerwona cebule 1 czerwona papryka 1 marchew 100g suszonej żurawiny Zalewa: 300ml oleju rzepakowego 1 łyżeczka rumu silver 2 łyżki soku z cytryny 1/2 łyżeczki chilli 1 łyżeczka cynamonu 1 ły... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, śledź, przekąski, przystawki, przekąska, sledzie w oleju

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję