pasztet - 4150 przepisów (strona:239/277)

Galareta wieprzowa z majerankiem 158

Galareta wieprzowa z majerankiem Galareta, nie gości u nas zbyt często , zapewne dlatego ,że chłopaki niezbyt ją cenią i jakoś nie mogą się do niej przekonać

Ogrodnik w podróży
Pasta z awokado i makreli -pasta do chleba 206

Lubimy pasty do pieczywa, kombinuję ze smakami. Pastę z awokado i makreli, zrobiłam jakiś czas temu, tak nam zasmakowała że są częste powtórki.  Doskonała

Takie tam pichcenie
Pieczeń z selera - wegateriańska 191

Składniki: 50 dag startego selera 1 marchew 50 dag pieczarek 3 jajka 3 średnie cebule, w tym jedna czerwona 10 łyżek kaszki kukurydzianej 3 łyżki płatków

Proste Potrawy
Paszteciki z pieczarkami i orzechami włoskimi 155

  Nie wiem czy istnieją ludzie, którzy nie lubią czerwonego barszczu, ale jeśli są, to są to bardzo smutni ludzie. Czerwony barszcz jest absolutnie doskonały. Czysty

Gotuj z Blue Raven
Pasta z szynki i jajek 134

Bardzo szybko i smacznie. Szynkę zmielić maszynką do mięsa lub blenderem. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i zmiksować na papkę. Dodać jajka do zmiksowanej szynki, wymieszać

Kuchnia Pokoleń
Pierogi pieczone z kapustą i grzybami 111

Pierogi pieczone , pyszne na ciepło, ale na zimno też zdadzą egzamin. Farsz: 12 g grzybów suszonych, 250 g kapusty lekko ukiszonej, 1 nieduża cebula, tłuszcz do

królestwo garów
Pasta z groszku konserwowego 98

Pasta z groszku konserwowego, z dodatkiem fety, czosnku i odrobiny parmezanu. Doskonale nadaje się na kanapki, a jeśli dodamy odrobinę więcej śmietany może spełniać rolę dipu

Bullio
Paszteciki w cieście francuskim 139

Ciekawa propozycja na zbliżający się Sylwester i nie tylko. Będzie to również świetna przekąska na urodzinach lub innych imprezach okolicznościowych. Dobrym dodatkiem do pasztecików jest ketchup

Passions hobbies life
Buraczki z chrzanem/ćwikła - idealny dodatek do mięs 166

Doskonałym dodatkiem do potraw mięsnych jest domowa ćwikła czyli buraczki z chrzanem. Czytaj więcej »

Ana Mari's world
TERRINA SEROWO-WARZYWNA 237

Terrina to pochodząca z Francji, podawana na zimno, przystawka przypominająca... Artykuł TERRINA SEROWO-WARZYWNA pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Hummus marchewkowy, chlebki laffa i smażony czosnek 152

  Zauważyliście jak świeży śnieg budzi w nas wewnętrzne dziecko? To dziecko, które ze szkoły wracało okrężną drogą, by zjechać z górki na tornistrze lub zeszycie

Gotuj z Blue Raven
Najprostsza pasta jajeczna 124

Pasta z zaledwie kilku składników. Prosty i smaczny pomysł na urozmaicenie kanapek To moja ulubiona pasta jajeczna. 4 jajka 150 g żółtego sera typu gouda 3

Bullio