Smarowidło z kurzych wątróbek z rodzynkami.

Smarowidło z kurzych wątróbek z rodzynkami.

Smarowidło z kurzych wątróbek z rodzynkami.

Przepis na tą naprawdę mega smaczną pastę do pieczywa znalazłam w jednym z kobiecych pism. Za wątróbką nie wszyscy przepadają, ale gwarantuje Wam, że tej pasty nie odmówicie. Składniki; 20 dag wątróbek kurzych 15 dag masła klarowanego Skworcu 100 ml wiśniówki 2-3 łyżki mąki pszennej g arść rodzynek Skworcu sól himalajska Skworcu (do smaku) pieprz czarny Skworcu  (do smaku) 2 łyżki oleju   Dodatkowo; masło klarowane Skworcu  do wylania na wierzchu   Przygotowanie; Rodzynki należy namoczyć ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.