Zuppetta lucana i kilka słów o książce kulinarnej - "Zupy" Małgorzaty Caprari.

Zuppetta lucana i kilka słów o książce kulinarnej -

Zuppetta lucana i kilka słów o książce kulinarnej - "Zupy" Małgorzaty Caprari.

  Dawno nie było tutaj książki kulinarnej więc nadrabiam zaległości! zapraszam na pyszną zupę i mega szybką na którą przepis znajdziecie w książce pt "Zupy" Małgorzaty Caprari. Książka zawiera 270 najlepszych przepisów na zupy a. że zupa w naszym domu to podstawa więc książka tym bardziej zwróciła moją uwagę.  Znajdziemy tam zupy które będą idealne na codzienny obiad a także ten od święta, na tradycyjne dobrze znane ale także, te mało spotykane. Jedno jest pewne wszystkie one są warte wypróbowania. Więc ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.