Pieczeń boczkowa z warzywami
Pieczeń boczkowa z warzywami
Przepis na : kolacja
W piątkowy wieczór mam dla Was przepis na pyszną pieczeń boczkową. Pieczeń doskonale smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. Polecam!!! SKŁADNIKI: 1,5 kg boczku bez kości, 700g łopatki, 2 cebule, 2 marchewki, ½ selera, 4 jajka, ½ łyżki papryki słodkiej mielonej, ½ łyżki pieprzu, 1 łyżeczka soli, oliwa PRZYGOTOWANIE: 1. Marchewkę oraz selera gotuję al dente we wodzie. Cebulę kroję w piórka i szklę na oliwie. Z boczku odkrawam skórę. Mięso kroję na mniejsze kawałki. Razem z przygotowanymi warzywami miel... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi
Autor
Kasia J.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, seler, mięso, boczek, marchewka, papryka, mielone z warzywami, pieczywo, mięso mielone, pasztet, kolacja, pieczony boczek, bez pieczenia, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone
Inne przepisy z Tradycyjna kuchnia Kasi
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję