pasta z tuńczyka - 877 przepisów (strona:26/59)

Burrata 70

paprykę, pomidory, cebulkę, oliwki. Warzywa marynowane i suszone pomidory z zalewy też pasują. Do tego grzanki lub świeże pieczywo, np. bagietka, kajzerki. Danie wzbogacisz smarując pieczywo ulubioną pastą na kanapki, z tuńczyka, jajeczną, pesto bądź tapenadą , która w wyrazisty sposób zaostrzy smak sera. Burratę polej delikatnie oliwą lub oliwą czosnkową , sokiem z cytryny, pomarańczy.. Dodatkiem witamin będą sałaty

Zasmakuj Kuchni
Croissant z tuńczykiem i jajkiem 105

Nie od dziś wiadomo, że śniadanie powinno być sycące, porządne... Artykuł Croissant z tuńczykiem i jajkiem pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Sos musztardowy 189

Jak wiadomo każda sałatka powinna być delikatnie skropiona oliwą, albo sosem sałatkowym. Dziś pokażę Wam jak w prosty sposób przygotować sos musztardowy, który idealnie będzie pasował

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Rozgrzewająca zupa z soczewicy 171

Rozgrzewająca zupa z soczewicy i pomidorów to idealne danie na chłodne dni. Nie dość, że nas rozgrzeje to jest tak bardzo sycąca, że zastąpi nam cały

Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!
Eklerki z pastą jajeczno - tuńczykową 126

Wytrawne podłużne ciastka napełnione wyrazistą pastą na bazie jajek, tuńczyka i świeżego szczypiorku. Idealnie sprawdzą się jako przystawka oraz imprezowa przekąska. Składniki: Ciasto: 130ml wody 1/2 szklanki mąki pszennej 70g masła extra szczypta soli 2 jajka Farsz: 5 jajek 2 puszki tuńczyka w kawałkach w sosie własnym 1 pęczek szczypiorku 4 łyżki majonezu 50g żółtego sera świeżo zmielony kolorowy pieprz

Szalona Kuchnia Eweliny
Croissant z tuńczykiem i jajkiem 133

Nie od dziś wiadomo, że śniadanie powinno być sycące, porządne... Artykuł Croissant z tuńczykiem i jajkiem pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Pasta z tuńczykiem, rukolą i suszonymi pomidorami 142

czeka zaległy przepis z pastą na śniadanie, więc proszę bardzo - łapcie. Szkoda, że dopiero w wieku 35 lat wpadłam na pomysł dodania rukoli do tego typu pasty. Cudo. Składniki: puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym 5 suszonych pomidorów z zalewy mała garść rukoli pół łyżeczki soku z cytryny 2-3 łyżki jogurtu naturalnego 1 łyżeczka majonezu  sól pieprz

Kardamonovy
Pasta jajeczna z sardynkami 125

Nie jestem wielkim fanem ryb, ale lubię rybki w puszce np. sardynki. I uwielbiam pasty rybne typu awanturka . Dziś na śniadanie będzie wersja z jajkiem i

Ugotowane pozamiatane
Jajka faszerowane z pająkiem 155

Jeśli nie macie pomysłów na upiorne przekąski na Halloween to... Artykuł Jajka faszerowane z pająkiem pochodzi z serwisu CookMagazine .

COOKMAGAZINE
Jedzenie do pracy #23 190

dzisiejszym odcinku jedzonka do pracy polecam kolejne dietetyczne, ale jednocześnie bardzo smaczne dania: Śniadanie : Pasta z awokado i tuńczyka z brioszkami. Lunch : Roladki wieprzowe z farszem z duszonych warzyw z kaszą kuskus. Smacznego

Codzienne Gotowanie
Pasta z tuńczyka i twarogu 109

majonezu / jogurtu naturalnego pół czerwonej papryki 2 łyżki posiekanego szczypiorku sól i pieprz Do miseczki wkładamy twaróg i rozdrabniamy widelcem. Dodajemy drobno pokrojoną paprykę ,szczypiorek i kawałki tuńczyka. Dokładnie mieszamy. Jeżeli pasta jest za sucha dodajemy majonez do uzyskania ulubionej konsystencji. Doprawiamy pieprzem i solą

Atlas Smaków
PASTA TUŃCZYKOWO- TWAROŻKOWA 61

tuńczykiem z puszki , doprawić do smaku i tak właśnie powstała ta pasta kanapkowa . Idealnie smakuje z kromką chleba, doskonała na śniadanie i kolację . Dzięki dodatkowi cebuli i szczypiorku pasta ta ma jeszcze lepszy, "podkręcony" smak. Pasta tuńczykowo- twarożkowa - składniki: * 200 g serka wiejskiego (twarożku) * 200 g tuńczyka w zalewie (waga po odlaniu zalewy) * pół cebuli * pęczek szczypiorku * do smaku sól

Zrób to smacznie
Pasta do chleba z tuńczykiem i kremowym serkiem 124

dodatek do pieczywa. Moja ulubiona to ta z tuńczykiem. W połączeniu z kremowym serkiem z pesto i rukolą tworzą bardzo smaczną parę. Przygotowanie takiej pasty nie zajmuje więcej niż 30 minut. Składniki 1 puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym 1 opakowanie kremowego serka Arla Apetina z pesto i rukolą kilka suszonych pomidorów 1/2 cebuli sól pieprz świeżo mielony Tuńczyka

My Chcemy Jeść
Tuńczyk w panierce z cytrynowym tymiankiem 166

ryby osolić świeżo mieloną solą morską i doprawić czarnym pieprzem. Do miseczki wsypać potarty parmezan, posiekany tymianek, posiekany bardzo drobno ząbek czosnku, bułkę tartą, pastę z suszonych pomidorów,oliwę. Na patelni rozgrzać olej i smażyć tuńczyka z dwóch stron po minutce. Smażyć według upodobań, zależy jak lubicie. Jest masa zwolenników ryby lekko surowej w środku. Ja lubię przesmażoną

Kuchnia Pokoleń