Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Przepis na : śniadanie

Składniki: Puszka tuńczyka w sosie własnym 3 jajka ugotowane na twardo szczypiorek majonez sól i pieprz Przygotowanie: Ugotowane na twardo jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Odlać wodę z tuńczyka i dodać go do jajek. Następnie dodać posiekany szczypiorek, majonez i doprawić solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszać. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu The Sweet Damsel

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.