Natura Smaku jest producentem żywności, która w swojej ofercie posiada produkty o wysokiej jakości. Surowce pochodzą z upraw ekologicznych, co wpływa zachowanie cennych wartości odżywczych gotowego produktu. W paczce znajdowało się: ekologiczna kapusta kiszona ekologiczne ogórki kiszone Zapraszam do zakupów! Już wkrótce na blogu przepisy z wykorzystaniem powyższych produktów
Truskawkowa Fiestaprzenoszę do spiżarni, na wszelki wypadek ustawiam słoiki w pojemniku, na wypadek gdyby jakiś pękł. Puree z dyni idealnie nadaje się do zupy dyniowej, robiłam też z niego niby pączki z lukrem pomarańczowym , sernik dyniowy i ciasto drożdżowe. Do dyni fajnie pasują takie przyprawy jak: cynamon, ziele angielskie, kminek, goździki, gałka muszkatołowa. *Aktualizacja, w 2015 roku zakupiłam 10 kg dyni
moj przepis nawarto piec dłużej bo ciasto będzie bardziej suche. Po upieczeniu lekko przestudzić i pałaszować z sosem. Sos jogurtowy koperkowo-szczypiorkowo-czosnkowy 400 gr jogurtu greckiego 1/2 pęczka koperku 1/2 pączku szczypiorku 1 ząbek czosnku sól pieprz Koperek i szczypiorek posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki wymieszać. Gotowe. *jeżeli nie przepadacie za soczewicą, choć wątpię bo smakuje prawie identycznie
moj przepis nasię lekko surowe w środku, ale po wystudzeniu, powinny zastygnąć. Wtedy też będzie łatwiej zdjąć je z blaszki. Zobacz też inne przepisy na ciasteczka Kanelbullar Ciasteczka imbirowe Ciasteczka migdałowe Pączki serowe Całuski miętowo-czekoladowe Cytrynowe krążki w czekoladzie Zobacz też nowe przepisy Ciasteczka brownie Wieniec drożdżowy z pesto Deser z musem orzechowym Sałatka z tortellini i awokado Szarpana wieprzowina Artykuł
okolicepalnika.plDZIENKOBIET20" i już! Tylko musicie się pośpieszyć, ponieważ promocja trwa jedynie do 8 marca . Chcę jeszcze wspomnieć o tym co mnie bardzo cieszy, kiedy otwieram zamówioną paczkę. Gdy w pudełku znajduję jakiś drobiazg to czuję się jak wyjątkowy klient. Nawet najmniejsze rzecz niezmiernie mnie cieszy! Prawda, że takie drobiazgi są niezwykle urocze
Di gotujezamknięciem strunowym. W środku mamy dość mocno zmieloną mieszankę, która już od samego otwarcia pachnie kokosem oraz słodko-kwaśno czereśnią i bananem. Według tego co znajduje się na opakowaniu paczka zwiera 4 porcje, czyli jedna porcja to 50g. Smak: Pierwszą porcję mixu zalałyśmy ciepłą wodą i odstawiłyśmy na 10 min aż napęcznieje i zmięknie. Mieszankę można zalać także mlekiem roślinnym
Candy PandasSkładniki ( na blaszkę 26x35 cm ) - 1 litr mleka - 1 i 1/2 szklanki kaszy manny - 2-3 łyżki cukru - 3 łyżki prawdziwego ciemnego kakao - 2/3 kostki masła ok. 130 g - paczka herbatników ok. 300 g Wykonanie Do garnka wlewam zimne mleko, dodaję kaszkę mannę, kakao, cukier, mieszam i podgrzewam na wolnym ogniu, dodaję masło, masę cały czas mieszam, doprowadzam do wrzenia
Kuchnia z widokiem na ogródprzenoszę do spiżarni, na wszelki wypadek ustawiam słoiki w pojemniku, na wypadek gdyby jakiś pękł. Puree z dyni idealnie nadaje się do zupy dyniowej, robiłam też z niego niby pączki z lukrem pomarańczowym , sernik dyniowy i ciasto drożdżowe. Do dyni fajnie pasują takie przyprawy jak: cynamon, ziele angielskie, kminek, goździki, gałka muszkatołowa. *Aktualizacja, w 2015 roku zakupiłam 10 kg dyni
moj przepis nawarto piec dłużej bo ciasto będzie bardziej suche. Po upieczeniu lekko przestudzić i pałaszować z sosem. Sos jogurtowy koperkowo-szczypiorkowo-czosnkowy 400 gr jogurtu greckiego 1/2 pęczka koperku 1/2 pączku szczypiorku 1 ząbek czosnku sól pieprz Koperek i szczypiorek posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki wymieszać. Gotowe. *jeżeli nie przepadacie za soczewicą, choć wątpię bo smakuje prawie identycznie
moj przepis naproduktów, zasadach certyfikowania i otrzymania znaku „Jakość Tradycja”, w oparciu o aktualne trendy związane z coraz większym zainteresowaniem zdrowym odżywianiem i stylem życia opartym o kulturę bycia „fit”. " W paczce znajdowało się: kozi jogurt naturalny kozi ser twardy wędzony dojrzewający kozi ser twardy dojrzewający ser sałatkowy Festkoz z mleka koziego kozi twaróg wiejski kozi ser twardy olej
Truskawkowa FiestaSzarlotka z mascarpone na herbatnikach bez pieczenia. Nie poświęcisz zbyt wiele czasu na jej przygotowanie, a Twoi goście będą zachwyceni! Składniki 7 jabłek 1 serek mascarpone – 500g 3 paczki herbatników Polewa: 0,5 kostki margaryny 2 łyżki kakao 3 łyżki cukru 3 łyżki wody płatki migdałowe Przygotowanie Jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy cukier i prażymy
Wasze Przepisywielką przyjemnością testuję fajne nowości. Wybieram jednak tylko i wyłącznie takie produkty, które wiem, że zagoszczą u mnie na dłużej ( lub na stałe! ). Jakiś czas temu dotarła do mnie paczka ( a właściwie to wielka paka! ) produktów marki VITAMIZU – marki, którą wcześniej kojarzyłam właśnie z Instagrama. VITAMIZU to producent unikatowych napojów orzeźwiających, takich jak: YERBA MATE CLASSIC, YERBA MATE MANGO
Ostra na SłodkoSernik z galaretkami szybki i łatwy w przygotowaniu Składniki Paczka biszkoptów lub biszkopt 5 galaretek rozpuszczonych każda osobno w ¾ szklanki gorącej wody 1 kg sera z wiaderka Sposób przygotowania Ser podzielić na pięć części, do każdej części dodać jedną zimną galaretkę i wymieszać. Gdy masa zacznie tężeć wylać pierwszą masę serową, odstawić do zastygnięcia, na zastygnięta masę wylać kolejna warstwę
RAROSSACiasto 3 bit to wyjątkowo pyszny deser, który nie wymaga pieczenia i jest łatwy w przygotowaniu. Składniki 3 paczki krakersów słonych słoik kremu czekoladowo-orzechowego (do pieczywa) 2 budynie waniliowe 2 jajka całe 1,5 kostki masła ekstra szklanka cukru śmietana 36% 500ml Przygotowanie Rozkładamy jedną warstwę krakersów na blaszce, smarujemy kremem czekoladowo-orzechowym i nakładamy następną warstwę krakersów. Krem
Wasze PrzepisyPieczone krokiety z warzywami - przepis na 10 sztuk Do przygotowania krokietów będziesz potrzebować: 250g mąki graham, 300ml mleka, 100ml wody gazowanej, 2 jajka, sól, 2 łyżki oleju rzepakowego, 2 paczki mrożonych warzyw, 70g żółtego sera. 1. Do miski wsyp mąkę, wbij jajka, wlej mleko i wodę, dodaj szczyptę soli i łyżkę oleju rzepakowego, po czym dokładnie wymieszaj ciasto
Z notatnika dietetyka