Surówka z kapusty pekińskiej i sosu farmerskiego 98cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Wlewamy sos, dorzucamy słonecznik, doprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy. Podobne przepisy: Surówka z kapusty pekińskiej i pora Surówka z kapusty pekińskiej i ogórków konserwowych Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i chrzanu Surówka z kapusty pekińskiej i suszonych pomidorów Coleslaw z kapusty pekińskiej Artykuł Surówka z kapusty pekińskiej i sosu farmerskiego pochodzi z serwisu
Kardamonovy
Surówka z młodej kapusty z sosem słodko-pikantnym 80najgrubszych oczkach marchewkę i pokrojoną w piórka cebulę. Warzywa zalewamy sosem i sokiem z cytryny, doprawiamy solą, mieszamy i posypujemy sezamem. Podobne przepisy: Surówka z młodej kapusty z ogórkami Surówka z młodej kapusty z marchewką i gruszką Surówka z młodej kapusty, kalarepy i migdałów Surówka z młodej kapusty i marchewki Surówka z młodej kapusty i kukurydzy Surówka z młodej
Kardamonovy
Surówka z kapusty pekińskiej i pora 110odstawiamy na minimum 30 minut do lodówki. Podobne przepisy: Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem Surówka z kapusty pekińskiej i sosu farmerskiego Surówka z kapusty pekińskiej i ogórków konserwowych Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i chrzanu Surówka z kapusty pekińskiej i suszonych pomidorów Coleslaw z kapusty pekińskiej Artykuł Surówka z kapusty pekińskiej i pora pochodzi z serwisu
Kardamonovy
Surówka z młodej kapusty, selera i rodzynek 75migdałów Surówka z młodej kapusty i marchewki Surówka z młodej kapusty i kukurydzy Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki Coleslaw z młodej kapusty Surówka z młodej kapusty z ogórkami Surówka z młodej kapusty z porem Surówka z młodej kapusty i kukurydzy Artykuł Surówka z młodej kapusty, selera i rodzynek pochodzi z serwisu Kardamonowy
Kardamonovy
Fasolka szparagowa po bretońsku 119wyszła za kwaśna, jeżeli tak, dodajcie szczyptę cukru. Przed podaniem posypujemy poszatkowanym koperkiem. Podobne przepisy: Fasolka po bretońsku Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem Fasolka po bretońsku z ogórkami kiszonymi Fasola duszona z wieprzowiną Fasola pieczona z kabanosami i papryką Ekspresowa fasolka po bretońsku Artykuł Fasolka szparagowa po bretońsku pochodzi z serwisu Kardamonowy
Kardamonovy
Sima – fiński napój cytrynowy z drożdżami 82momentu, aż rodzynki nie zaczną się unosić na powierzchni – to znak, że sima jest gotowa (u mnie trwało to 3 dni). Podobne przepisy: Lemoniada Lemoniada arbuzowa Lemoniada z ogórkami Lemoniada Lemoniada truskawkowo-arbuzowa Artykuł Sima – fiński napój cytrynowy z drożdżami pochodzi z serwisu Kardamonowy
Kardamonovy
Śledzie w jogurcie z jabłkiem i groszkiem 100jogurt z majonezem, doprawiamy świeżo mielonym pieprzem, wszystko dokładnie mieszamy. Śledzie wkładamy do słoika i odstawiamy do lodówki na minimum 30 minut. Podobne przepisy: Śledzie w jogurcie z ogórkami konserwowymi Śledzie w jogurcie z korniszonami i koperkiem Śledzie w śmietanie Śledzie w sosie tatarskim Śledzie w śmietanie z gruszką Artykuł Śledzie w jogurcie z jabłkiem i groszkiem pochodzi
Kardamonovy
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem 102szklankę) po prostu blenduję i wlewam do potrawy. Mąki nie używam nigdy, nie ma potrzeby. Podobne przepisy: Fasolka po bretońsku Fasolka szparagowa po bretońsku Fasolka po bretońsku z ogórkami kiszonymi Fasola duszona z wieprzowiną Fasola pieczona z kabanosami i papryką Ekspresowa fasolka po bretońsku Artykuł Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem pochodzi z serwisu Kardamonowy
Kardamonovy
Pasta słonecznikowa z suszonymi pomidorami 84mąki pszennej, drożdży, grzybów, alkoholu, czerwonego i tłustego mięsa, produktów zawierających ocet (poza octem jabłkowym, który jest dopuszczalny), sklepowych wędlin z kiepskim składem, itd. Co można jeść? Jajka. Kiszonki (ogórki, kapusta, rzodkiewka), warzywa (zwłaszcza zielone), przeciwgrzybiczo działa cebula, czosnek (tych używam sporo), świeże zioła, kaszę jaglaną (jest bardzo wskazana) i gryczaną (najlepiej niepaloną), soczewicę, ciecierzycę, oleje tłoczone na zimno
Kardamonovy
Sałatka z młodej cukinii z miętą i fetą 88mąki pszennej, drożdży, grzybów, alkoholu, czerwonego i tłustego mięsa, produktów zawierających ocet (poza octem jabłkowym, który jest dopuszczalny), sklepowych wędlin z kiepskim składem, itd. Co można jeść? Jajka. Kiszonki (ogórki, kapusta, rzodkiewka), warzywa (zwłaszcza zielone), przeciwgrzybiczo działa cebula, czosnek (tych używam sporo), świeże zioła, kaszę jaglaną (jest bardzo wskazana) i gryczaną (najlepiej niepaloną), soczewicę, ciecierzycę, oleje tłoczone na zimno
Kardamonovy
Kiszona czerwona kapusta 91wymieniać… Jak tak sobie pomyślę, to nie znam chyba nikogo kto by ich nie lubił. Nie wiem jak inne dzieci, ale moje bardzo je lubi. Wcina kapustę, ogórki, zakwas z buraków. Teraz, na samą myśl o kiszonkach, mam ślinotok. Też tak czasami macie? Jeżeli chodzi o sam przepis, postanowiłam póki co opublikować kapustę bez dodatków. Mam tutaj
Kardamonovy
Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą 96fetą Pasta z makreli i jajek Pomidorowa pasta z makreli Pasta z makreli z marynowaną chili i szczypiorkiem Pasta z makreli z suszonymi pomidorami Pasta z wędzonej makreli i ogórka kiszonego Pasta jajeczna z tuńczykiem i kiszonym ogórkiem Pasta jajeczna z wędzonym kurczakiem Pasta jajeczna z tuńczykiem i porem Pasta jajeczna z chrzanem Pasta jajeczna z ziołami Pasta jajeczna
Kardamonovy
Śledzie w śmietanie 99dodajemy do śledzi, dolewamy śmietanę, doprawiamy świeżo mielonym pieprzem, dokładnie mieszamy i wkładamy do lodówki. Śledzie są najsmaczniejsze przynajmniej 1 dzień od zrobienia. Podobne przepisy: Śledzie w jogurcie z ogórkami konserwowymi Śledzie w jogurcie z korniszonami i koperkiem Śledzie w jogurcie z jabłkiem i groszkiem Śledzie w sosie tatarskim Śledzie w śmietanie z gruszką Artykuł Śledzie w śmietanie pochodzi
Kardamonovy
Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem 74lodówki na minimum 3 minut, żeby smaki się połączyły. Podobne przepisy: Surówka z kapusty pekińskiej i pora Surówka z kapusty pekińskiej i sosu farmerskiego Surówka z kapusty pekińskiej i ogórków konserwowych Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i chrzanu Surówka z kapusty pekińskiej i suszonych pomidorów Coleslaw z kapusty pekińskiej Artykuł Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i porem pochodzi
Kardamonovy
Krupnik z kaszą jęczmienną 80miękkości. Na koniec zupę doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Posypujemy poszatkowaną natką pietruszki. Jeżeli zupa wyszła za gęsta, dolejcie trochę więcej wody. Podobne przepisy: Krupnik z ogórkami kiszonymi Krupnik ze szczypiorkiem Artykuł Krupnik z kaszą jęczmienną pochodzi z serwisu Kardamonowy
Kardamonovy