obiad - 94612 przepisów (strona:3977/6308)

Kiszona kapusta z soczewicą 104

Kiszona kapusta z czerwoną soczewicą. Można zjeść od razu. Można wykorzystać do pierogów jako farsz po zmieleniu. 750 gram kapusty kiszonej szklanka czerwone soczewicy cebula marchewka

AZgotuj!
Sałatka z roszponką, groszkiem, jajem i rzeżuchą 122

Rzeżuchę wyhodowałam na parapecie i wykorzystałam do pysznej i prostej sałatki. 2 garście roszponki 1 jajo 1/2 szklaki zielonego groszku rzeżucha ogórek nasiona łuskane konopi dressing

AZgotuj!
Zupa fasolowa po węgiersku 146

Zupa fasolowa po węgiersku to pyszny pomysł na sycący i rozgrzewający posiłek szczególnie w chłodne pory roku: jesień, zimę, wiosnę. Kuchnia węgierska jest bardzo smaczna i

Dorota Smakuje
Purée z ziemniaków. Ziemniaczane purée 87

Purée z ziemniaków. Ziemniaczane purée. Ziemniaki puree. Przyrządzenie pysznego puree ziemniaczanego nie jest trudne, ale aby było lekkie i puszyste trzeba postępować według pewnych zasad. Jak

Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Proponowane wyszukiwania