https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Placuszki są przeeepyszne - takie delikatne i niezwykle puszyste. Serowa nuta jest lekko wyczuwalna, a dodatek
Di gotujemojprzepisna.pl | Placki z kwiatu Czarnego Bzu W zasadzie to pomysł na placki wymyślił mój mąż, więc jest to jego przepis, ale ja się z wami chętnie
moj przepis nahttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Z masy można uformować kotlety lub placuszki i w ten sposób uzyskać pyszny obiad lub sytą przekąskę. Obie wersje smakują
Di gotujehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Placuszki smakują rewelacyjnie i są bardzo proste w przygotowaniu. Zawsze nie nadążam ich smażyć - tak szybko znikają! Polecam! 300g filetów z
Di gotujeWitam Was po dość długiej przerwie. Ostatnio rzadko jestem w domu, gdyż piękna pogoda zachęca do spędzania wolnego czasu na świeżym powietrzu. Na wczorajszy Dzień Matki
Be Fit Be StrongZamiast tradycyjnych klusek śląskich czy też kopytek polecam kluseczki ziemniaczano-marchewkowe. Ciasto robię tak samo jak na kopytka tylko po prostu część ziemniaków zastępuje marchewką. Z
Monia miesza i gotujeDawno nie robiłam pierogów a naszła mnie chętka. Akurat mamy sezon na botwinę więc trafiła ona do farszu razem z serem. Dzięki temu wyszły mi lekko
Monia miesza i gotujeWzięłam udział w sobotnim wypiekaniu na śniadanie i tak o to powstały placuszki jogurtowe. U mnie bez owoców, po prostu każdy sobie dobiera z czym chce
Magiczne Życie MartyDziś kolejne wypiekanie na śniadanie :-) Tym razem placki pochodzące z bloga Kwestia smaku . Delikatne, aromatyczne, w oryginalnym przepisie smaży się bez tłuszczu, ja dodałam masło klarowane
Czary - gary w kuchniPyszne, delikatne placuszki na maślance z dodatkiem botwinki i sera feta. Idealne na śniadanie, kolację lub dodatek do obiadu. Polecam :) 0,5 szklanki mąki owsianej bezglutenowej
Mienta blogKopytka to chyba najbardziej znane kluski. Są bardzo pyszne i można je zajadać na wiele sposobów. Świetnie smakują same okraszone roztopionym masełkiem lub skwarkami czy też
Monia miesza i gotujeJarmuż jest to roślina z rodziny kapusty warzywnej. Znana była już w starożytności i była wykorzystywana jako roślina ozdobna, jak i jadalna. Niestety w Polsce, mało
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Placki smakują rewelacyjnie - są takie delikatne i aromatyczne. Idealnie komponują się z dowolnym sosem lub surówką ze świeżych warzyw. Osobiści wolę
Di gotujehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Wiem, wiem - podobne placki już niedawno były ( klik ). Ale są naprawdę przepyszne i mogłabym je jeść codziennie. Tym razem
Di gotujehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis pochodzi z kuchni amerykańskiej, a zainspirowałam się nim stąd ( klik ). Kiedy ujrzałam te placuszki - od razu wiedziałam, że są pyszne
Di gotuje