Lubicie awokado? Mi najbardziej smakuje z dodatkiem czosnku, jajek, soku z cytryny i soli. Awokado jest bardzo zdrowe więc nawet jeśli nie zasmakowało Wam za pierwszym
Ze smakiem i z pasjąAktualnie trwa post, ale pewnie wiele osób już przeszukuje Internet w poszukiwaniu przepisów na wielkanocne przysmaki. Ja mam dzisiaj dla Was przepis na jajka faszerowane bez
Pasja SmakuUwielbiam żurek. Mam swój tajemny przepis na żur idealny. Na lubelszczyźnie – skąd pochodzę – żur wielkanocny podawany jest z białym serem.Uwielbiam ten niepowtarzalny smak.
MojaQchnia.plBardzo lubię pasty kanapkowe i podoba mi się to, że można je różnorodnie komponować, w zależności na co mamy akurat ochotę i/lub co mamy na stanie
Kuchnia z widokiem na ogródSzybkie danie idealne na imprezy lub na obiad. Smacznego Brokuły umyć i podzielić na różyczki. Do dużego garnka wlać wodę, osolić i wrzucić brokuły. Gotować 3
Kuchnia Pokoleń"Dobry chrzan, ale nie sam ." Roślina, która kojarzy nam się bezsprzecznie ze Świętami Wielkiej Nocy. Jej ostry smak, modyfikowany różnymi dodatkami - fantastycznie pasuje do wielu potraw
Moja Mama GotujeBabka migdałowa (bezglutenowa) Składniki: 150 g migdałów bez skórek 4 kopiate łyżki mąki jaglanej* 7-8 łyżek cukru brązowego nierafinowanego 150 g roztopionego masła (lub oleju
Moja Mama GotujeCukinia i bakłażan idealny duet. Zrobiłam te roladki z mięsem z piersi kurczaka, idealne na obiad i imprezowe kolacje. Przygotowanie warzyw – bakłażana i cukinię umyć
Kuchnia PokoleńTęsknicie za wiosną? Ja bardzo. Najbardziej za świeżymi młodymi warzywami, szczypiorkiem na gorącym pieczywie z masełkiem, za Świętami Wielkanocnymi, za tulipanami i wszelką zielenią. Dzisiaj
coolinarnySkładniki: 1 kg mąki pszennej; 5 żółtek + 2 całe jaja; 2 szklanki letniego mleka; 2 łyżki drobnego cukru do wypieków; 1/4 szklanki oleju; 50 g świeżych
Gospodyni MiejskaBabka wielkanocna – bardzo delikatna, puszysta, idealnie wilgotna i lekko cytrynowa. Pomijając cytrynę w przepisie, uzyskacie po prostu zwykłą, puszystą babkę. Babka, czy też inne ciasto
NiePieprz.plDo Świąt wielkanocnych pozostało jeszcze trochę, ale udało mi się dostać wspaniały wędzony biały ser od dobrego gospodarza. Wykorzystałam go do faszerowanych jajek. Taka kombinacja smakowa
tojestpyszne.blogspot.comBrioszka to francuskie ciasto śniadaniowe ze stosunkowo dużą ilością jajek i masła. W tym przepisie część masła zastąpił serek mascarpone. Dla mnie po prostu pyszna chałka
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Przepis został wyróżniony w konkursie organizowanym na portalu Urodaizdrowie z marką Rolnik zajmując pierwsze
Kulinarne pyszności MolkiNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
Kulinarne pyszności Molki