Przepis na : śniadanie
WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 8 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-6 Składniki: 20 dag tar tego sera żółtego, 5 jajek ugotowanych na twardo, 2-3 łyżki majonezu, pęczek rzodkiewki, 1/2 pęczka szczypiorku, sól, pieprz. Przygotowanie: Jajka miksuję na g ładko z serem żółtym i majonezem. Rzodkiewkę oraz szczypiorek drobno, siekam dodaję do masy. Całość dokładnie mieszam, d oprawiam do smaku solą oraz pieprzem. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...