kanapki - 13123 przepisów (strona:239/875)

Roladki w stylu sushi (low-carb) 105

tylko złapie mnie mały głód, to zjadam kilka i po kłopocie. Uwielbiam je i polecam wszystkim ich choć raz spróbować. Sprawdzą się jako śniadanie do pracy, czy alternatywa dla kanapek, a jak wpadną znajomi, to zapewniam, że zaskoczycie ich taką przekąską na stole! Składniki 2 liście nori pasta z kalafiora z tego przepisu — ok. 4 łyżki dodatki: pół awokado pół

Analiza Smaku
Surówka z czerwonej kapusty i rzepy 121

moja dzisiejsza propozycja dla Was. Bazą tej surówki jest kapusta czerwona , ale znajdziecie w niej również białą rzepę i marchew. Białą rzepę najczęściej spożywam na świeżo jako dodatek do kanapek oraz połączoną z innymi warzywami w surówkach właśnie. Smak białej rzepy jest delikatny, odrobinę podobny do smaku rzodkiewki, jednak biała rzepa jest zdecydowanie delikatniejsza. Ta surówka z czerwonej kapusty

MeCooks
Burrata 85

paprykę, pomidory, cebulkę, oliwki. Warzywa marynowane i suszone pomidory z zalewy też pasują. Do tego grzanki lub świeże pieczywo, np. bagietka, kajzerki. Danie wzbogacisz smarując pieczywo ulubioną pastą na kanapki, z tuńczyka, jajeczną, pesto bądź tapenadą , która w wyrazisty sposób zaostrzy smak sera. Burratę polej delikatnie oliwą lub oliwą czosnkową , sokiem z cytryny, pomarańczy.. Dodatkiem witamin będą sałaty

Zasmakuj Kuchni
Pasta z ciecierzycy 82

Pasta z ciecierzycy z dodatkiem suszonych pomidorów to jedna z ciekawszych past, którą można smarować nie tylko kanapki. Przepis jest super prosty, a pasta niesamowicie pyszna. - z ciecierzycą suszoną lub z puszki - wiele porad i propozycji podania pasty - rewelacyjna również zajadana z warzywami

AniaGotuje.pl
Pieczone udko, pomysł na rodzinny, szybki obiad 76

udek. W razie potrzeby możesz lekko przysłonić wierzch folią żeby skóra nie nabrała przypaleń. Serwuj na gorąco. Każdy dodatek będzie pasował, a jak coś zostanie idealnie nada się na kanapki lub do sałatki na kolację.. Smacznego! Artykuł Pieczone udko, pomysł na rodzinny, szybki obiad pochodzi z serwisu Ogrodnik w podróży

Ogrodnik w podróży
Pasta z jajek i cebuli + film 62

jajek i cebuli to klasyczne smarowidło do pieczywa, które czasami serwuje w moim domu w ramach urozmaicenia śniadań, zamiast oklepanych wędlin. Ś wietnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek, wafli ryżowych czy chrupkiego pieczywa . Zapraszam na pastę z jajek i cebuli.     składniki na 2-3 porcje 4 jajka ugotowane na twardo 1 mała cebula 3 łyżki miękkiego masła

Smakowite Dania
Omlet bananowy z serkiem wiejskim – bardzo sycący 62

518kcal Białko: 37,2g Węglowodany: 41,0g Tłuszcz: 23,4g Błonnik pokarmowy: 4,1g Ładunek glikemiczny: 20,2 Spróbuj także: omlet z serkiem typu włoskiego, omlet a’la kanapka. Jeśli chcesz być na bieżąco ze zdrową i smaczną dietą, śledź mnie na Facebooku i Instagramie Tam częściej pojawiają się zdrowe pyszności Artykuł Omlet bananowy z serkiem wiejskim – bardzo

Natka Pietruszki
Sałatka ryżowa z makrelą 86

Kupując ryby wędzone wykorzystuję je przeważnie do zrobienia kanapek. Tym razem jednak postanowiłam zrobić coś innego, a ponieważ miałam ugotowany ryż to powstała sałatka ryżowa z makrelą. Taka sałatka to pomysł na smaczne jedzonko dla osób lubiących wędzone ryby. Wielu z nas nie lubi takich ryb, wiem to z własnego doświadczenia, ponieważ moja córka należy do takiego grona. Muszę jednak

Danka Pichci
Moje aktualnie ulubione przepisy 76

dostępne produkty. Zapraszam serdecznie do inspirowania się moimi przepisami dla małych i dużych smakoszy Moje ulubione przepisy – część I Pasta z zielonego groszku i słonecznika – idealna do kanapek Rozgrzewająca zupa z pieczarkami i soczewicą Gofry z twarogu z waniliową nutą – przysmak moich dzieci Kurczak curry z pomidorami – prosty i pyszny obiad dla całej rodziny Sernik raffaello

Natka Pietruszki
Wegetariańska sałatka z ciecierzycą. 78

znajdziemy w cieciorce: A, B1, B2, B3, B6, K, kwas foliowy. Składniki mineralne to: cynk, potas, sód, wapń, żelazo, magnez, fosfor. Papryka czerwona jest bardzo wspaniałym dodatkiem do sałatek, kanapek, gulaszu. Papryka jest dobrym źródłem wartości odżywczych. Jako jedno z nielicznych warzyw zachowuje swoje wartości podczas pieczenia i duszenia. Papryka czerwona dba o nasz wzrok i skórę. Spowalnia procesy starzenia

Zdrowy Styl Joanny

Proponowane wyszukiwania