misie blendera i dokładnie blendujemy na gładki sos. Makaron łączymy z sosem i podajemy. Smacznego! Artykuł Wegański Mac&Cheese – makaron z serem pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongłączymy z posiekaną cebulą. Grillowane awokado wypełniamy przygotowaną fetą, skrapiamy oliwą i doprawiamy solą oraz pieprzem. Smacznego! Artykuł Grillowane awokado z fetą i pomidorami pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpozostawić do schłodzenia na 30 minut. Wystudzone tofurniczki wyjmujemy z formy, oblewamy ostudzoną polewą i posypujemy posiekanymi orzechami. Artykuł Pieczone tofurniczki czekoladowe – wegańskie pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongdekorujemy listkami bazylii lub rukoli, zawijając je w wraz z plastrami szynki lub kładąc na wierzch. Smacznego! Artykuł Domowe grissini z szynką parmeńską pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongżaroodpornym naczyniu (kokilce). Pieczemy 15 minut w 200 stopniach. Dekorujemy chlustem z oliwy i plasterkami cytryny. Smacznego! Artykuł Dip z ricotty ze świeżymi ziołami pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongwarzywa oraz posiekaną natkę pietruszki. Mieszamy i gotujemy jeszcze 5 minut. Podajemy z listkiem natki. Smacznego! Artykuł Zupa warzywna z mięsem mielonym na bogato pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpieczemy 20 minut w 150 stopniach. Studzimy. Na koniec możemy posypać wierzch ciasta płatkami migdałów. Smacznego! Artykuł Orkiszowa tarta z jabłkami i bezą pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongilością) kładziemy uformowane za pomocą łyżki placki i smażymy, aż będą ładnie przyrumienione. Smacznego! Artykuł Placki ziemniaczane z gotowanych ziemniaków i nerkowców bez mąki pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongsię roztopi. Rukolę płuczemy i rozkłądamy na tarcie. Skrapiamy octem balsamicznym i podajemy. Smacznego! Artykuł Tarta z polenty z pieczarkami i rukolą pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongdoprawiamy. Wstawiamy na kilka godzin lub na noc do lodówki, by się przegryzła. Smacznego! Artykuł Lekka sałatka jarzynowa z batatem i domowym majonezem cytrynowym pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongzupę przelewamy do wyparzonych słoików, zakręcamy i odwracamy do góry dnem, studzimy. Smacznego! Artykuł Wigilijny barszcz czerwony na zakwasie z uszkami pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongkoniec dodajemy posiekane orzechy, dokładnie mieszamy. Wykorzystujemy od razu, przechowujemy w lodówce do 7 dniu lub mrozimy. Smacznego! Artykuł Domowa masa makowa z bakaliami pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongpowierzchnię wody). Zamrożone pierogi lub uszka możemy również podgrzać na patelni lub na parze. Smacznego! Artykuł Pierogi i uszka z pieczarkami i cebulką pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongrównież podgrzać na patelni lub na parze. Po ugotowaniu podajemy z cebulką zeszkloną na maśle. Smacznego! Artykuł Pierogi ruskie z wędzonym boczkiem i cebulką pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strongmiksującego i formujemy z niego kulę, przykrywamy ściereczką kuchenną, odstawiamy. 2. Dalej postępujemy jak w przepisie powyżej. Artykuł NAJLEPSZE ciasto na pierogi i uszka pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong
Be Fit Be Strong