fit - 17116 przepisów (strona:37/1142)

Najlepszy żytni zakwas na chleb 115

Nigdy nie zużywaj całego zakwasu, warto odłożyć trochę na następny raz, by nie zaczynać wszystkiego od nowa. Artykuł Najlepszy żytni zakwas na chleb pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Pieczona młoda marchewka 128

masłem za pomocą silikonowego pędzelka i oprószamy pieprzem oraz solą morską w płatkach. Pieczemy 13 minut i podajemy. Smacznego! Artykuł Pieczona młoda marchewka pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Zawijane babeczki drożdżowe z jabłkiem i migdałową kruszonką 119

Posypujemy nią babeczki. Wkładamy do nagrzanego na 180 stopni piekarnika i pieczemy 35 minut. Smacznego! Artykuł Zawijane babeczki drożdżowe z jabłkiem i migdałową kruszonką pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Pieczone młode ziemniaki jak z ogniska 589

obtaczamy w mieszance z mąką i umieszczamy w brytfance. Pieczemy 50-60 minut w 190 stopniach. Smacznego! Artykuł Pieczone młode ziemniaki jak z ogniska pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Pieczony łosoś teriyaki z salsą mango i cytrynowo-bazyliowym ryżem 94

ryż, na nim porcję łososia i na końcu układamy salsę mango-chili. Smacznego! Artykuł Pieczony łosoś teriyaki z salsą mango i cytrynowo-bazyliowym ryżem pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Meksykańska salsa mango chili 102

miski. Całość zalewamy sokiem z limonki, dosalamy, mieszamy i odstawiamy do lodówki. Podajemy schłodzone np. do mięsa. Smacznego! Artykuł Meksykańska salsa mango chili pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Chleb orkiszowy z płatkami owsianymi i ziarnami na drożdżach 88

minut. Po tym czasie wyciągamy na kratkę i studzimy. Kroimy po całkowitym ostudzeniu. Smacznego! Artykuł Chleb orkiszowy z płatkami owsianymi i ziarnami na drożdżach pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Tatar z surowego łososia 204

Delikatnie mieszamy do całkowitego wymieszania się składników. Jeżeli używaliśmy mrożonego łososia, warto odczekać 5-10 minut przed podaniem. Smacznego! Artykuł Tatar z surowego łososia pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Mus orzechowy z czekoladą – wegański 117

każdej ze szklanek. Ponownie umieszczamy w lodówce, aż lekko zastygnie. Posypujemy płatkami soli tuż przed podaniem. Smacznego! Artykuł Mus orzechowy z czekoladą – wegański pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Chleb otrębowy ze słonecznikiem i siemieniem lnianym 103

minut. Po tym czasie wyciągamy na kratkę i studzimy. Kroimy po całkowitym ostudzeniu. Smacznego! Artykuł Chleb otrębowy ze słonecznikiem i siemieniem lnianym pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Domowy popcorn – 4 smaki! 113

gotowego popcornu. *Popcorn serowy: po uprażeniu popcornu dodajemy 4 łyżki płatków drożdżowych wraz z solą i mieszamy. Smacznego! Artykuł Domowy popcorn – 4 smaki! pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Zupa cebulowa z chrupiącą serową grzanką 109

zupą wstawiamy do piekarnika, zapiekamy, aż ser się stopi i zarumieni. Podajemy bezpośrednio po zapieczeniu. Smacznego! Artykuł Zupa cebulowa z chrupiącą serową grzanką pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Glazurowane młode marchewki 102

minuty przed końcem pieczenia łączymy roztopione masło i miód. Taką mieszanką smarujemy marchewki za pomocą silikonowego pędzelka i dopiekamy. Smacznego! Artykuł Glazurowane młode marchewki pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Hummus daktylowy z orzechami 106

łyżce zimnej wody, by hummus był mniej gęsty. Polewamy oliwą, posypujemy tartymi oraz całymi orzechami i zajadamy. Smacznego! Artykuł Hummus daktylowy z orzechami pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong
Twisty z ciasta francuskiego z ricottą i lubczykiem 122

następnie posypujemy czarnym sezamem. Pieczemy 12-13 minut w 200 stopniach, aż się zarumienią. Smacznego! Artykuł Twisty z ciasta francuskiego z ricottą i lubczykiem pochodzi z serwisu Just Be Fit Be Strong

Be Fit Be Strong