Lubicie piernik? To na pewno pokochacie to ciasto! To bezglutenowy piernik marchewkowy – ciasto marchewkowe z przyprawami korzennymi, które pachnie cynamonem i imbirem, idealnie komponuje się
FlymetothespoonOstatnio dzieliłam się z Wami przepisem na bezglutenowe naleśniki gryczane, które możecie używać jako bazę do wielu cudownych dań. Jednym z nich są te wrapy gryczane
FlymetothespoonCzy istnieje ktoś, kto nie lubi frytek? Frytki to nie tylko ziemniaki smażone w głębokim tłuszczu. Do ich przygotowania możemy wykorzystać również inne warzywa korzeniowe, a
FlymetothespoonSzybkie muffinki cytrynowe to deser, który z pewnością zachwyci każdego domownika. Ciasteczka są szybkie i proste w przygotowaniu. Sekretem każdych muffinek jest ich oddzielne wymieszanie suchych
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Czy Wam również na słowa „mus czekoladowy” przechodzą ciarki i mielibyście ochotę rzucić się z łyżeczką i jeść, jeść, jeść? A co Wy na
FlymetothespoonTo najlepszy czas na brukselkę i naprawdę warto wykorzystać potencjał zdrowotny tych maleńkich zielonych kapustek. Uwielbiam brukselkę od zawsze, ale dzisiejszy przepis może zainteresować osoby, które
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Błyskawiczne pączki to bardzo szybki w przygotowaniu przepis na pulchne, smaczne i miękkie w środku pączki z nadzieniem różanym. Pączki możemy podać posypane cukrem pudrem albo
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Oczyszczająco wzmacniający koktajl z aloesem Lubicie koktajle? Przygotowujecie je w domu? Dla mnie, to jedno z najlepszych rozwiązań na dostarczenie organizmowi cennych witamin. Przygotowanie koktajlu zajmuje
Słodkie okruszkiSkładniki: udka kurczaka 4 sztuki średnie, przyprawa do kurczaka 1/2 opakowania, olej rzepakowy 1/2 szklanki, kostka rosołowa 1 sztuka, marchew 5 sztuk średnie, woda 1 litr
W Mojej Kuchni LubięOdkąd zaczełam kisić buraczki sama, pokochałam ich smak 😊 Piję zarówno zakwas jak i wyjadam plastry buraków i chrupię na zdrowie 😍 Drobno poszatkowane i połączone z rukolą
Kulinarne przemysleniaPasta dr. Budwig pomaga chronić się przed nowotworami. Za odkryciem leczniczego działania pasty z oleju lnianego i twarożku stoi dr. Johanna Budwig, zmarła przed kilkoma laty
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Lekki gulasz z mięsem, pieczarkami i marchewką na weekendowy (i nie tylko) obiad! Jest idealnie kremowy, lekki i bardzo pożywny! Robi się go bardzo szybko i
CzarnawisienkaSałatka z buraczków i pestek granatu to smaczny dodatek do drugiego dania, ponadto prawdziwa skarbnica witamin i mikroelementów. Dodatek pestek z granatu z ogromnym potencjałem antyoksydacyjnym
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Czekoladowe muffinki to szybki, prosty i niezwykle smaczny przepis na domowy deser. Wykonane w ten sposób muffinki z całą pewnością w błyskawicznym tempie znikną ze stołu
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!