Pomarańcze w cieście Dzień dobry Pierwszy raz robiłam ten przysmak i pierwszy raz go jadłam powiem wam,że to było przepyszne. Pomarańcze leżały i głowiłam
Mój pomysł naWitajcie :) dzisiaj mam dla Was propozycję pieczeni z indyka z mięsem wieprzowym i mozzarella.Na kanapki w sam raz. Do mięsa użyłam foremki i przypraw firmy Tradismak
Sama słodycz i szczypta chiliZdrowa SOCZEWICA Z PIECZARKAMI I JARMUŻEM świetnie nadaje się do... Artykuł Soczewica z pieczarkami i jarmużem pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEDzisiaj odrobina spolszczonego orientu z quinoą, taki oto dziwny miks. To danie robię dość często bo jest szybkie, smaczne i ze składników, które zazwyczaj mam pod
Quinoa Raz!Wytrawne, DYNIOWE SCONES Z TYMIANKIEM świetnie nadają się na drugie... Artykuł Dyniowe scones z tymiankiem pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPIECZONE UDKA KURCZAKA W WĘDZONEJ PAPRYCE z dodatkiem czosnku to... Artykuł Pieczone udka kurczaka w wędzonej papryce pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEZapraszam was dziś na jesienny szybki pudding ryżowy z karmelizowaną śliwką. Uwielbiam takie połączenie smaków. Przeważnie, tak jak i w tym wypadku, są to pomysły bardzo
Słodkie okruszkiTradycyjny, arabski dip z opiekanego bakłażana z dodatkiem sezamowej pasty... Artykuł Baba ghanoush pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINETajskie smaki bardzo przypadły nam gustu. Połączenie trawy cytrynowej, chilli, imbiru, limonki, kolendry i mleka kokosowego poznaliśmy już przy okazji robienia błyskawicznej i wegańskiej Curry laksy
Moja DelicjaSzybkie, proste a jakże smaczne kotlety z kalafiora i kaszy jaglanej! Zawierają mnóstwo warzyw, a dodatek pesto z rukoli i żółtego sera nadaje bardziej wykwintnego smaku
JaglusiaKARMELIZOWANA BRUKSELKA Z DYNIĄ, orzeszkami pekan i suszoną żurawiną to... Artykuł Karmelizowana brukselka z dynią pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINETarty chyba nie da się zepsuć? Piekę je od dawna i jeszcze nie było takiej, która nie była smaczna. Dzisiejsza tarta należy do tych najlepszych wśród
Codziennik KuchennySezon na bób i młode ziemniaczki w pełni. Zajadamy się nim każdego dnia, podanymi z masłem i koperkiem. Dzisiejsza sałatka jest smakowitym połączeniem ziemniaków i bobu
Codziennik KuchennyEzogelin jest lekką, a jednocześnie sycącą, gęstą zupą. O charakterze zupy decyduje dodatek mięty, ostrej papryki, kuminu i soku z cytryny. Dzięki zestawieniu soczewicy i bulguru
Codziennik KuchennyMoje nowe odkrycie - chłodnik z awokado. Delikatny w smaku z nutami ogórka, cytryny i czosnku. Chłodnik ma konsystencję aksamitnego musu, co sprawia, że zupa ma bardzo
Codziennik Kuchenny