SKŁADNIKI 300 g makaronu razowego 150 g filetów z makreli 80 g czarnych oliwek 25 g anchois w oleju 2 łyżki kapar ó w
La grande e la piccola cuocaHod dogi 🌭...kojarzą mi się z podróżą, bo można je znaleźć prawie na każdej stacji benzynowej⛽ Dawniej, gdy gdzieś jechaliśmy to podczas tankowania, hot dogi były
Kuchnia MagdaLenyZapiekany królik z rozmarynem i boczniakami Bez sprzecznie jest to nasze ulubione danie i naprawdę, nie wiem czemu, mięso królika jest tak mało popularne w naszym
Ogrodnik w podróżyUwielbiam buraki pod każd ą postacią, zwłaszcza w formie pesto. Załączam Wam link do tego pysznego dania. Tym razem chciałam podzielić si ę
La grande e la piccola cuocaZimową porą często nachodzi nas ochota na coś rozgrzewającego. Fasolkę po bretońsku zrobiłam tak, jak lubimy najbardziej - z niewielką ilością cebuli i drobniutko pokrojonego wędzonego boczku
babka w formieCytryna, czosnek i rozmaryn to niesamowite trio. Był tutaj już kurczak na kominie , był sposób na zawsze soczystą pierś z piekarnika . A jak zrobić obiad z
Karo in the KitchenSmażony , pieczony , kurczak z chilli Następny pomysł na nieśmiertelnego i niezwyciężonego kurczaka " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /> Tą potrawę zrobimy tylko wtedy
Ogrodnik w podróżyZapiekanka na wzór słynnej sałatki kebab-gyros. Mięso z warzywami i ryżem to świetny pomysł na obiad lub późny posiłek mimo tego że, trochę
Wanilia i KardamonKlasyczne TABBOULEH to bliskowschodnia sałatka z kaszki kuskus, ogórków i... Artykuł TABBOULEH Z KOMOSY Z PITĄ I PIKANTNYM JOGURTEM pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Syryjskie placki z natki pietruszki nauczyłam się przygotowywać na warsztatach zorganizowanych w Muzeum Azji i Pacyfiku przez Muzeum, Wiktorię z …
My Blueberry CornerZapach świeżego pieczywa unoszący się po domu… Czyż można zacząć lepiej dzień? Można! Zwłaszcza zimną. Gdy do domowej bułeczki zaserwujemy rozgrzewającą herbatę z cytryną i
Słodkie okruszkiBardzo szybko i smacznie. Szynkę zmielić maszynką do mięsa lub blenderem. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i zmiksować na papkę. Dodać jajka do zmiksowanej szynki, wymieszać
Kuchnia PokoleńBardzo lubię cielęcinę. Jej mięso jest delikatne i nie zawiera tłuszczu. Według mnie, najlepsza jest w formie mielonej, dlatego też podaję przepis na zapiekankę z cielęciną
JaglusiaOpis: Połówki ugotowanych na twardo jajek wypełnione farszem o wyrazistym smaku. Jajeczka z łososiową pastą to pyszna i prosta w przygotowaniu potrawa. Idealnie nadaje się na
FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne