Nadeszła idealna pora aby opublikować dawno zapowiadany przepis na pyszną konfiturę z czerwonej cebuli. Dodatek wprost fantastyczny do serów i mięs pieczonych. Konfitura jest łatwa w
Kuchnia po mojemuChociaż Światowy Dzień Makaronu był wczoraj to żeby przedłużyć świętowanie zapraszam Was dopiero dzisiaj na danie z tagliatelle, które równie dobrze będzie smakowało jutro, bo
Simply FoodPrzepis dla osób lubiących sałatki na słodko...ze słoną nutą - mango, pieczona dynia w miodzie oraz sos z dodatkiem chutney z mango.A do tego ser feta
Kuchnia MagdaLenyDomowy i zdrowy fast food - jarskie burgery z płatkami owsianymi, cukinią, marchewką, ziarnami słonecznika oraz kaszą jaglaną. Pieczone w piekarniku. Pychota! Zajadają się nimi nawet mięsożercy
Kuchnia MagdaLenyDzisiaj polecam przepyszną zupę z dyni (chyba najlepszą do tej pory, jaką jadłam) robioną wg. wskazówek samego Hestona Blumenthal’a. Heston Blumenthal to znany szef
Moja DelicjaTo mocno mięsna, mocno paprykowa i bardzo aromatyczna zupa. Żadnych pieczarek i kiszonych ogórków – to dwa typowo polskie dodatki, którymi prawie wszyscy z uporem maniaka psują
Karo in the KitchenNa Światowy Dzień Makaronu przedstawiam bardzo łatwe i szybkie Spaghetti z tuńczykiem i cytryną. Przygotowanie trwa tyle czasu ile potrzeba na ugotowanie makaronu. Pomysł na tą
Codziennik KuchennyDomowy i zdrowy fast food - jarskie burgery z płatkami owsianymi, cukinią, marchewką, ziarnami słonecznika oraz kaszą jaglaną. Pieczone w piekarniku. Pychota! Zajadają się nimi nawet mięsożercy
Kuchnia MagdaLenyPolecam te fantastyczne i zdrowe placuszki, które z powodzeniem mogą zastąpić chleb :) szczególnie alergikom i osobom, które nie tolerują glutenu, laktozy, czy innych składników np. jaj
Quinoa Raz!GRILLOWANY HALLOUMI NA SAŁATCE Z KUSKUSEM I FASOLKĄ to zdrowy,... Artykuł Grillowany halloumi na sałatce z kuskusem i fasolką pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPlacuszki jogurtowe jagodowe – ekspresowe! W sezonie placuszki można ozdobić świeżymi jagodami ;) A po sezonie podawać np. z dżemem jagodowym, bitą śmietaną lub dżemem z owoców
Kulinarne PrzebojeSkładniki: 40 dag brukselki 20 dag surowego wędzonego boczku 4 łyżki pestek słonecznika Sos: 1 łyżka miodu 1 łyżka musztardy sarepskiej 1 łyżka octu winnego 2
Qchnia po prostuPrzepis autorski (mój). Uwielbiam swój deser ryżowo-budyniowy ( klik ), ale tym razem przedstawiam propozycję na szybkie, smaczne i syte śniadanie. Często do obiadu gotuję większą ilość
Di gotujePrzepis dla osób lubiących sałatki na słodko...ze słoną nutą - mango, pieczona dynia w miodzie oraz sos z dodatkiem chutney z mango.A do tego ser feta
Kuchnia MagdaLenyKlasyczne MULE W BIAŁYM WINIE duszone na maśle z cebulką... Artykuł Mule w białym winie pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE