Jaglane hamburgery są przepisem, który na pewno przypadnie Wam do gustu. Bo kto nie lubi „zdrowych fast-foodów”? Jeśli zależy Ci na tym, aby
Via GustoPo sukcesie sufletu rabarbarowego, któremu nie udało mi się zrobić zdjęcia w pełnej krasie postanowiłam, że będę próbować aż do skutku. Idea sufletu bardzo mi się
Pożeraczka, czyli raz adobrzeprzegotowanej i ostudzonej wodzie. Ja staram się konsumować 25 ml tejże mikstury wymieszanej ze 100 ml wody z sokiem z cytryny 4 razy dziennie (więcej szczegółów tutaj ). Zapewniam, że bez soku z cytryny praktycznie nie da się tego przełknąć ze względu na specyficzny smak roztworu. Transdermalna suplementacja Roztwór Delbeta nie wyczerpuje jednak tematu suplementacji magnezu. Okazuje się bowiem(...)której należy pamiętać przy transdermalnej suplementacji chlorkiem lub siarczanem magnezu jest zaczynanie od niższych dawek. Przy większych dawkach, gdy skóra nie jest jeszcze przyzwyczajona, może wystąpić uczucie szczypania lub pieczenia. Żeby tego uniknąć należy powoli przyzwyczajać skórę do kontaktu z tym związkiem. Uwaga przy stosowaniu oliwki magnezowej po depilacji i w przypadku skaleczeń- mocno szczypie! Zdwojona siła działania Najlepsze
Modern Cave GirlEfektowna sałatka na przyjęcie ze szparagami i jagodowym winegretem jest tak pyszna, że nie można się powstrzymać od jej podjadania. Jest też zdrowa i lekka – 100
e-PrzepisyKulinarneBułeczki z kalafiora z pastą z awokado Dzisiaj krótko i na temat. Bez zbędnych dyskusji i opowieści. No i wreszcie coś wytrawnego, i bez dyni. Chociaż dynia gości u nas na stole nieprzerwanie od kilku dobrych dni… Ale postanowiłam przerwać schemat i dzisiaj prezentuję przepis na bułki z kalafiora z pastą jajeczną z awokado. No może udało(...)mąkę kokosową, łupiny babki płesznik, sól, sodę oraz ulubione przyprawy. Wymieszać dokładnie i odstawić na chwilę do zgęstnienia. Potem formować małe bułeczki i kłaść na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 160 stopni Celsjusza z włączoną funkcją termoobiegu przez ok. 30 minut lub do przyrumienienia. Ostudzić. W międzyczasie jajka ugotować na półtwardo. Wydrążyć miąższ
Modern Cave GirlPaszteciki z kapustą i grzybami to kolejna wigilijna potrawa, którą po raz pierwszy robiłam w tamtym roku i wszystkim bardzo smakowało. Paszteciki najlepiej smakują jeszcze ciepłe
KuchniaWeDwoje.plPaszteciki z kapustą i grzybami to kolejna wigilijna potrawa, którą po raz pierwszy robiłam w tamtym roku i wszystkim bardzo
KuchniaWeDwoje.plNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Słodkie zapomnienieTą tartę wymyśliłam jakiś czas temu na konkurs, ale pomyślałam, że świetnie będzie się prezentować na wielkanocnym stole. Smak marcepana kojarzy mi się z tymi świętami
Quinoa Raz!Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Coś słodkiego na drugie
Bon appetit mon amieJednym z najbardziej znanych sposobów w jaki można połączyć ze sobą warzywa jest sałatka. W formie sałatki podać można praktycznie wszystkie warzywa zarówno te surowe, gotowane
MeCooksJednym z najbardziej znanych sposobów w jaki można połączyć ze sobą warzywa jest sałatka. W formie sałatki podać można praktycznie wszystkie warzywa zarówno te surowe, gotowane
MeCooksmojprepisna.pl | Tarta bananowa z kremem czekoladowym Nietypowa tarta bananowa, smaczna, zdrowa, bezglutenowa i prawie wegańska. Prawie, bo w cieście kruchym jest jedno jajko. Dopełnieniem tarty jest
moj przepis namojprepisna.pl | Tarta bananowa z kremem czekoladowym Nietypowa tarta bananowa, smaczna, zdrowa, bezglutenowa i prawie wegańska. Prawie, bo w cieście kruchym jest jedno jajko. Dopełnieniem tarty jest
moj przepis naSałatka orzechowa z orzechów włoskich, czyli La Salade à l’Huile de Noix. Sałatka orzechowa z regionu Périgord z południowo-zachodniej Francji, który słynie z
RafalCook