Pasta z makreli wędzonej

Pasta z makreli wędzonej

Pasta z makreli wędzonej

Przepis na : śniadanie

               W piąteczek mam ochotę na rybkę. Kolejna propozycja pasty kanapkowej, chociaż połowę słoiczka zjadłam samej bez pieczywa. Dobrze smakuje, szybko się robi, a do tego jest bardzo zdrowa. Wiele ludzi nie docenia makreli, a przecież jest bogactwem kwasów Omega-3. Poza tym zawiera dużo białka (aż 18 g/ 100g), potas, fosfor, magnez, żelazo, witaminę D, A, E, B1, B2 oraz B6. Pasta z makreli Składniki: 100 g makreli wędzonej; 100 g fasoli czerwonej (z puszki); 1 ceb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie na widelcu

Autor

Labbra RosaLabbra Rosa

Dziewczyna zmagająca się z rzeczywistością umilając każdy dzień zdrowym jedzeniem oraz ćwiczeniami. Zajmująca się hobbistycznie dietetyką oraz fotografią żywności, odkrywająca nowe smaki :-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makrela, zdrowe przepisy, pasta, pasty, czerwona fasola, fasola czerwona, fasola, pasta kanapkowa, makrela wędzona, fasolka, pieczywo, śniadania, zdrowe śniadanie, chleb, szybkie śniadanie

Inne przepisy z Życie na widelcu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.