rogaliki z ciasta francuskiego z pstrągiem i burakami

rogaliki z ciasta francuskiego z pstrągiem i burakami

rogaliki z ciasta francuskiego z pstrągiem i burakami

W czasie postu też zdarzają się nam takie dni, kiedy trzeba ugościć znajomych, a rybka to jedyne "mięso", które na stole powinno się pojawić. W związku z tym proste, lekko tymiankowe rogaliki z pstrąga, aromatyzowane bliskowschodnią czarnuszką bezwzględnie uraczą ich podniebienia. Składniki : opakowanie ciasta francuskiego 300g fileta z pstrąga łososiowego 300g ugotowanych lub czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zobacz ich smak

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Ekstra odchudzający koktajl z buraków!

Idealne połączenie składników dla każdego chcącego stracić trochę ciałka.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.