Tosty jajeczne z boczkiem i papryką

Tosty jajeczne z boczkiem i papryką

Tosty jajeczne z boczkiem i papryką

Tosty powstały spontanicznie w ramach szybkiego pomysłu na sobotnie śniadanie. Z idealnie ciągnącym serem. Dobrze smakują polane keczupem lub innym ulubionym sosem.  Składniki (2 porcje): - 2 duże kromki pszennego chleba - 100 g boczku - pół papryki - 2 łyżki oleju rzepakowego - 2 jajka - 30 g startego żółtego sera - sól, pieprz Przygotowanie Olej rozgrzać na patelni. Wsypać drobno pokrojony w kostkę boczek. Podsmażyć. Paprykę pokroić w drobną kostkę. Z kromek chleba wyciąć środki tak, by pozostała skórka. B... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.