Polędwiczka wieprzowa faszerowana cheddarem z jalapeno i otulona wędzonym boczkiem

Polędwiczka wieprzowa faszerowana cheddarem z jalapeno i otulona wędzonym boczkiem

Polędwiczka wieprzowa faszerowana cheddarem z jalapeno i otulona wędzonym boczkiem

Przepyszna i aromatyczna opcja przygotowania polędwiczki, idealna dla osób, które lubią nutę pikantności. Wypełniona serami i marynowanym jalapeno, które po rozkrojeniu są płynne i wydostają się tworząc aromatyczny sos.  Składniki (4 porcje) -1 polędwiczka wieprzowa -3 marynowane jalapeno -150 g tartego sera cheddar -100 g kremowego serka typu Philadelphia -1/2 łyżeczki ostrej papryki -7-8 plasterków wędzonego boczku -sól, pieprz Przygotowanie Polędwiczkę umyć i oczyścic z błon. Naciąc z jednej strony w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.