Karkówka z cebulą pieczona w keczupie

Karkówka z cebulą pieczona w keczupie

Karkówka z cebulą pieczona w keczupie

Jeden z najprostszych sposobów na karkówkę. Przygotowanie zajmuje niewiele czasu, a efekt jest bardzo smaczny. Soczyste miękkie mięso w pachnącym gęstym sosie.  Przygotowanie (4 porcje) -800 g karkówki w plastrach -5 cebul -1 opakowanie keczupu (u mnie ostry) -sól, pieprz, papryka ostra/słodka/wędzona albo ulubiona przyprawa do mięsa (np. staropolska) Przygotowanie Plastry karkówki umyć, każdy delikatnie pościskać palcami. Przyprawić i odstawić do lodówki na minimum godzinę (można także zrobić to wiecz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.