Grillowany kurczak z musem dyniowo-porowym

Grillowany kurczak z musem dyniowo-porowym

Grillowany kurczak z musem dyniowo-porowym

Wracam już po urlopie do codzienności, więc pora także powrócić do regularnych i bardziej urozmaiconych wpisów. Dziś proponuję szybki w przygotowaniu, ale smaczny i sezonowy obiad. Delikatny kurczak z warzywnym musem i ulubionymi dodatkami to porcja pełnowartosciowego białka i witamin na co dzień. Składniki (2 porcje) -400 g filetu z kurczaka -300 g obranej dyni -kawałek pora -1/2 małej cebuli -2-3 łyżki oliwy -suszona kolendra -kurkuma -sól, pieprz Przygotowanie Filet z kurczaka umyć, oczyścić i poprzekrajać wzdłó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.