Przepis na : obiad
Zupy nieodłącznie kojarzą mi się zarówno z jesienią jak i zimą. Najlepiej smakują przecież w zimny, mroźny dzień kiedy za oknem szaro a nam oprócz rozgrzania potrzebny jest zastrzyk witamin. W tym roku jednak wiosna też nas nie rozpieszcza, dlatego u nas ostatnio sycące gorące zupy są bardzo mile widziane. Zwłaszcza, że uwielbia je także mój niespełna dwuletni synek :) A Wam kiedy i jakie zupy smakują najbardziej? Psst! Seler naciowy w tej zupie nie smakuje tak intensywnie jak na surowo, np. w sałatka... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...