Babeczki warzywne z parówkami

Babeczki warzywne z parówkami

Babeczki warzywne z parówkami

Przepis na : obiad

Lekkie i puszyste babeczki z warzyw, również mrożonych. Bardzo sycące. Mają bogaty smak, doskonale smakują na ciepło, podane z dipem chrzanowym lub czosnkowym.  Parówki można z powodzeniem zastąpić szynką konserwową lub całkowicie z nich zrezygnować, tworząc wersję bezmięsną. Do wykonania zarówno w wersji glutenowej jak i bezglutenowej. Składniki: mrożone warzywa: fasolka szparagowa, kalafior, cukinia - po ok. 200 g puszka groszku konserwowego 1 duże jabłko 2 średnie marchewki 1 średnia cebula 4 ząbki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ze smakiem bez glutenu

Autor

Lilu

Pasjonatka eksperymentów kulinarnych z powodzeniem testowanych na mężu i córce. Oboje dzielnie znoszą kolejne testy smaków:-)
Moim obszarem jest kuchnia bezglutenowa. Stawiam na przepisy proste, szybkie i łatwe w wykonaniu ale jednocześnie dające radość podniebieniu.
Pozdrawiam:-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bezglutenowe, ciasto, parówki, jabłka, dipy, babeczki, szynka, marchewka, ciasto naleśnikowe, kalafiorem, fasolka szparagowa, kalafior, fasolka, cukinia, dip czosnkowy, kolacja, obiad, do pracy, obiad na szybko, szybki obiad, ciasta z masa, szybka kolacja, pieczeń z szynki, pieczona szynka, ciasta z jabłkami, kalafior pieczony, bez pieczenia, proste i szybkie ciasto, proste ciasto, szybkie ciasto

Inne przepisy z Ze smakiem bez glutenu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.