Przepis na : obiad
Wegańska potrawka z soczewicy i fasoli. Proste składniki i konsystencja bogata w przepyszne smaki. Pyszna wegańska potrawka z soczewicy i fasoli z dodatkiem cukinii , ryżu, papryki , czosnku , cebuli i całość dopełniona kurkumą , imbirem i natką pietruszki . Takie dania są bardzo pocieszające, moc warzyw i przypraw sprawia, że czujemy się zdrowo najedzeni. Nie ma nic lepszego niż przygotowanie prostego posiłku . Pyszny obiad jednogarnkowy . Szybki i smaczny pomysł na wegański obiad . Soczewica czerwona jest dob... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Cześć. Jestem Joanna. Uwielbiam spędzać czas w kuchni i szykować zdrowe i smaczne posiłki dla mojej rodziny. Pragnę podzielić się z Tobą smacznymi i zdrowymi przepisami, które są szybkie w przygotowaniu, zdrowe i oparte na naturalnych składnikach. Jestem zapalonym samoukiem, a moje inspiracje kulinarne często pochodzą z różnych miejsc.