Kurczak zapiekany z serem i pieczarkami

Kurczak zapiekany z serem i pieczarkami

Kurczak zapiekany z serem i pieczarkami

Składniki (na 1 porcję) - mięso z piersi kurczaka, bez skóry (ok. 150 g), - łyżeczka oleju (ok. 5 g), - ząbek czosnku (ok. 3 g), - łyżeczka masła (ok. 5 g), - mała cebula (ok. 70 g), - 3 pieczarki (ok. 60 g), - 1/2 kartonika passaty pomidorowej (ok. 250 g), - plaster sera żółtego (ok. 15 g), - pół woreczka ryżu parabolicznego (ok. 50 g), - łyżki natki pietruszki (ok. 4 g), - przyprawy: papryka słodka, oregano, bazylia, sól, pieprz, cukier. Sposób przygotowania 1. Filet z kurczaka rozbijamy delikatnie tłuczkiem,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowe odżywianie w pięciu smakach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję