Przepis na : śniadanie
Tofucznica to wegańska wariacja na temat jajecznicy, którą możecie zrobić równie szybko jak tradycyjne smażone jajka. Zresztą swoim wyglądem i konsystencją także świetnie imituje jajecznicę - na pierwszy rzut oka nie widać różnicy. Tofucznicę przygotowuje się na bazie tofu, czyli twarożku sojowego otrzymywanego w procesie koagulacji mleka sojowego. Tofu jest niskokaloryczne, w 100g znajdziemy 129kcal, świetnie więc sprawdzi się na dietach redukcyjnych. Jest też bogate w białko (13g w 100g), dzięki czemu moż... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...