Faszerowana cukinia

Faszerowana cukinia

Faszerowana cukinia

Przepis na : obiad

Cukinia jest wspaniałym warzywem - możemy wykorzystywać ją zarówno w daniach na zimno, jak i na ciepło. Ja dzisiaj wybrałam wariant na ciepło - cukinia faszerowana warzywami i kaszą zapiekana z żółtym serem to ciekawy i smaczny pomysł na szybki obiad. Nie wymaga dużego nakładu pracy, wszystko można przygotować sobie wcześniej, a potem tylko wstawić do piekarnika. Faszerowana cukinia - przepis na 4 porcje Do przygotowania faszerowanej cukinii będziesz potrzebować: 2 cukinie, 100g kaszy owsianej, 2 szalotki, 2 ząbki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z notatnika dietetyka

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.