Pierogi na Święta- z kaszą gryczaną, grzybami i wątróbką

Pierogi na Święta- z kaszą gryczaną, grzybami i wątróbką

Pierogi na Święta- z kaszą gryczaną, grzybami i wątróbką

Przepis na : obiad

Tradycyjna Wigilia, to dania bezmięsne. Ale w Boże Narodzenie można zaszaleć. Proponuję pierogi o wspaniałym aromacie i bardzo łatwe do wykonania. Podane z barszczykiem czerwonym do popicia : pyszności! Zaczynamy od przygotowania farszu. Składniki 1 szklanka kaszy gryczanej ugotowanej do miękkości u mnie  KUPIEC garść grzybów leśnych ,ugotowanych do miękkości w małej ilości wody, wychłodzonych, zmielonych w maszynce do mięsa wątróbka uduszona z cebulką i zmielona w maszynce do mięsa kilka małych ziemniaczkó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Autor

primavera77primavera77

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, ciasto, mięso, mak, boże narodzenie, kasza gryczana, grzyby, obiad, ciasto z makiem, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, pierogi z mięsem, ciasta z masa, jajka z farszem, ciasto na boże narodzenie, jajka na święta

Inne przepisy z Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.