Strudel z kapustą i grzybami
Strudel z kapustą i grzybami
Pyszny i sycący dodatek do czerwonego barszczu. Strudel z ciasta francuskiego z dużą ilością nadzienia z kiszonej kapusty, borowików i żurawiny.Składniki:1 duży płat ciasta francuskiego500 g kapusty kiszonej200 g mrożonych borowików1 duża cebula3 łyżki masła80 g suszonej żurawiny1 szklanka bulionupęczek natki pietruszki2 łyżki oliwypieprz, sól, cukier1 jajko do posmarowaniaBorowiki rozmrozić i pokroić na plasterki, a następnie na mniejsze kawałki, natkę posiekać. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu wyzwania kuchenne
Autor
Wyzwania Kuchenne
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, cebula, francuskie, żurawina, kapusta kiszona, zupa grzybowa, pieczenie, kapustą, ciasto francuskie, ciasto, barszcz czerwony, duszone, jajko, pietruszka, cukier, susz, mięso, barszcz, pyszne ciasto, ciasto z bezami, czerwona kapusta, mięso duszone, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, mięsa pieczone, bez pieczenia
Inne przepisy z wyzwania kuchenne
Dodaj komentarz