Papryka faszerowana mięsem

Papryka faszerowana mięsem

Papryka faszerowana mięsem

Propozycja na łatwy obiad - papryka nadziewana mięsem, ryżem i pieczarkami, a całość zapieczona w piekarniku. Składniki: 2 czerwone papryki 100 g ryżu 150 g mielonego mięsa  4 pieczarki 4 plastry żółtego sera  mielona papryka sól, pieprz Ryż ugotować. Mięso mielone podsmażyć  na patelni.  Pieczarki pokroić w kostkę, dodać do mięsa i podsmażyć całość, aż z grzybów odparuje woda. Piekarnik nastawić na 180 stopni C. Papryki przekroić na połówki i wydrążyć środki. Ryż wymieszać z mięsem i pi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wyzwania kuchenne

Autor

Wyzwania KuchenneWyzwania Kuchenne

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mielone, ryż, mięso, pieczarki, ser, mięso mielone, pieczarki z ryżem, zupa pomidorowa, grzyby, obiad, mielone pieczarki, pieczarki do obiadu, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z wyzwania kuchenne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.