Ciasto które kusi wyglądem i smakami. Malinowy pocałunek z morelami i malinami. Ciasto lekkie lekko kwaskowe za sprawą jogurtu. Do kawy w sezonie letnim idealne. Mogą je jeść osoby uczulone na gluten. biszkopt: 3 jajka wielkość M 4 łyżki cukru Polski Cukier Biały 1/2 szklanki mąki kukurydzianej 1 łyżka mąki ziemniaczanej warstwa morelowa: 1 kg moreli 600 g jogurtu greckiego 2 galaretki brzoskwiniowe 2/3 szklanki wody gorącej warstwa malinowa: 700 ml śmietany 30 % 350 g malin 4 łyżeczki żelatyny 3 łyżki cukru pudru ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...