Szybki i prosty deser który można zrobić jak mamy ochotę na coś słodkiego a nie chcemy spędzam w kuchni dużo czasu. Wersja bezglutenowa z nuta migdałowo owsianą. Kruszonka wyszła pyszna dzięki temu połączeniu. 1/2 szklanki mąki ryżowej 2 łyżki migdałów tartych 50 g masła 2 łyżki płatków owsianych 2 łyżki cukru trzcinowego 40 dkg śliwek 1 łyżka cukru trzcinowego Śliwki myję, pozbawiam pestek i kroję w ćwiartki. Przekładam na patelnię, posypuję łyżką cukru i przesmażam około dwie minuty aż lekko zmiękną. Robi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...