Fasolka po bretońsku z wegańską kiełbasą

Fasolka po bretońsku z wegańską kiełbasą

Fasolka po bretońsku z wegańską kiełbasą

Przepis na : obiad

Fasolka po bretońsku to tradycyjne polskie danie z dodatkiem kiełbasy lub parówek. Kiedyś bardzo lubiłam je w mięsnej wersji, dlatego zazwyczaj dodaję do tego dania jakiś zamiennik tradycyjnej kiełbasy. Aby przygotować wegańską fasolkę po bretońsku wystarczy użyć tofu (najlepiej się tu sprawdzi wędzone) pokrojone w kostkę, kotlety sojowe lub parówki sojowe. Tym razem  moją fasolkę po bretońsku  zdecydowałam się przygotować  z dodatkiem nowych kiełbas wegańskich, które miałam okazję niedawno przet... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wegujemy

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.