Ryż z czerwoną fasolką i pieczarkami

Ryż z czerwoną fasolką i pieczarkami

Składniki: ryż (pół szklanki) pomidory (2 szt.) ząbek czosnku czerwona fasolka z puszki (ok. 3 łyżki) 5 pieczarek woda curry bazylia oliwa lub olej do smażenia Przygotowanie: Kolejność zorganizowana tak, żeby czas przygotowania był najkrótszy. Rozdrobnić czosnek. Ryż zalać wodą i gotować. W tym czasie obrać pieczarki i pomidory. Pomidory pokroić w drobną kostkę. Po upływie ok. połowy czasu potrzebnego na ugotowanie ryżu dodać do niego czosnek, pomidory oraz fasolkę i dalej gotować wszystko razem mieszając co...

Czytaj dalej na blogu Weganka gotuje

Warto przeczytać

12 EXTRA pokarmów, które pozwolą ci być zdrowszym!

Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dieta Daniela

Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.