SZPARAGI Z SZYNKĄ ZAPIEKANE POD SEREM ŻÓŁTYM. Oraz jak ugotować szparagi.

SZPARAGI Z SZYNKĄ ZAPIEKANE POD SEREM ŻÓŁTYM. Oraz jak ugotować szparagi.

SZPARAGI Z SZYNKĄ ZAPIEKANE POD SEREM ŻÓŁTYM. Oraz jak ugotować szparagi.

Karmel-itka zbyt wiele ogląda programów kulinarnych! Ciągle i ciągle myśli, co ugotować, jak to podać, z czym co połączyć...Zamiast skupiać się na nauce, zamiast myśleć o soczewkach, węglowodorach i heterozygocie recesywnej, marzy, by pobiecdo kuchni, założyć swój ulubiony fartuszek w kwiatki i coś znów wykombinować!A co najzabawniejsze, telewizję ogląda jedynie wtedy, gdy ćwiczy na flecie (podzielność uwagi to świetna sprawa)! Ach, ta kuchnia, te smaki, zapachy i aromaty! To nie jest normalne, by tak reago... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ser, ser żółty, szparagi, ryby, wegetariańska, ryba, wegańskie, szynka, deser, desery, torty, tort, ciasto, ryba w ciescie, cheddar, warzywa, pieczenie, zielone szparagi, pieczeń z szynki, pieczona szynka, cukier, ser biały, szynka gotowana

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Kasia S,, 3 czerwca 2013 03:27:08

konkretny przepis na szparagi, a nie jakieś tam " piku miku" Konkretne i fajne składniki. Moim zdaniem, satysfakcja gwarantowana. Pozdrawiamy serdecznieTapenda

Inspirowane Smakiem, 3 czerwca 2013 08:37:16

Ile seeera, mniam mniam mniam!

Kamila, 3 czerwca 2013 10:08:17

Zdecydowanie jedno z lepszych zestawień smakowych! Miłego!

zagotowana, 3 czerwca 2013 11:07:36

Wspaniałe zestawienie! Spisuję listę zakupów ;)

Antenka, 3 czerwca 2013 11:30:03

idealne!! kocham takie szparagi:) może dzisiaj i ja się na takie skuszę:)

Basia, 3 czerwca 2013 18:09:42

Mmmniam szparagi:) i to jak smacznie podane!:)

mnemonique, 3 czerwca 2013 19:02:14

Och, ta heterozygota recesywna brzmi intrygująco... czy to coś do zjedzenia ;)a szparagi dziś u mnie białe. Twoje mi się podobają, bo pięknie kolorystycznie wyglądają - ta różowość szynki i ta zieleń szparagów komponuję się wyjątkowo dobrze. PozdrawiamMonika

Capacitier, 4 czerwca 2013 01:53:27

Podzielam uwielbienie do podzielności uwagi.No i oczywiście kulinarnej pasji :)

Marta, 4 czerwca 2013 12:56:09

to normalne, rzekłabym wspaniałe tak reagować na jedzenie :) szparagi z szyneczka idealne danie jak dla mnie :)

ugotujmyto.pl, 4 czerwca 2013 23:07:58

Ale apetycznie...:)!

Natalia, 5 czerwca 2013 02:29:11

Idealne połączenie!

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:05:51

heterozygota niestety nie jest do jedzenia. a wyjaśnianie znaczenia tego pojęcia zajmie zbyt wiele czasu :]

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:08:10

to wspaniale, że ludzie to doceniają. daje to tak wiele!

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:08:25

miło mi. dziękuję!

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:08:44

cieszę się, że tak uważasz.

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:09:02

miło mi to czytać!

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:10:50

cieszę się, że CI się spodobały!

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:11:17

dziękuję! to takie budujące, jak ktoś tak mówi!

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:11:48

oj, lubimy ser, lubimy jak nam się ciągnie i skwierczy!

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:12:12

cieszę się, że tak sądzisz!

Karmel-itka., 5 czerwca 2013 08:12:43

miło mi. i życzę smacznego!