Pstrąg grillowany z cebulką

Pstrąg grillowany z cebulką

Pstrąg grillowany z cebulką

Przepis na : obiad

Śwież rybka to doskonały pomysł na obiad lub kolację. Dzisiaj proponuję grillowanego pstrąga, dobrze przyprawionego. Pstrąg nadaje się do pieczenia w całości, a mięsko trzyma się i nie rozpada. Przygotowując pstrąga możemy odcinać głowę lub ją pozostawić. U mnie wersja bez głowy. SKŁADNIKI 2 oprawione pstrągi 1/2 łyżeczki soli 1/4 łyżeczki pieprzu. 1 łyżka przyprawy do ryb sok z cytryny 2 cebule 1-2 łyżki oliwy bazylia do oprószenia 1/2 cukinii WYKONANIE U mnie pstrąg kupiony w Lidlu, patroszony. Wystarczy wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchennym oknie Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.