Pierś z kurczaka, z pieczarkami w cieście francuskim
Pierś z kurczaka, z pieczarkami w cieście francuskim
Danie wypróbowałam i jest doskonałe. Można podać na święta lub inne okazje. Polecam.SKŁADNIKIpierś z kurczaka podwójna40 dag pieczarek 20 dag. sera żółtego - dowolny1 cebulaprzyprawa do kurczak2 opakowania ciasta francuskiego1 łyżka masła sklarowanego1 łyżka olejusól , pieprz do smakuWYKONANIEPiersi płuczemy, suszymy ręcznikiem. Każda przekrawamy na połowę. Dodajemy przyprawę do kurczak i dostawiamy na godzinęW tym czasie przygotowujemy pieczarki, płuczemy kroimy w paski. cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy... czytaj dalej...
Autor
pozytywna45
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, francuskie, piersi, pierś, ciasto, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, pieczarki w cieście, pierś z kurczaka w cieście francuskim, kurczak, przepisy na święta, ser żółty, ser, mięso, cebula, kurczak z pieczarkami, ciasto francuskie, kurczak z serem, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, smażony ser, kurczak pieczony, mięsa pieczone, dania na gorąco, jajka na święta
Inne przepisy z W kuchennym oknie Ewy
Dodaj komentarz