Pasztet z królika

Pasztet z królika

Pasztet z królika

Pasztet pewnie robimy z różnego mięsa, jednak  mięso z królika chyba najbardziej pasuje  do tego typu potrawy. Doskonale smakuje z dodatkiem żurawiny, sosu tatarskiego, czy też ćwikły.  Jeśli ktoś jeszcze nie próbował to  z przyjemnością  zapraszam do obejrzenia przepisu.   SKŁADNIKI: mięso  z królika ok. 1,5 kg 1/2 kg. surowego boczku lub podgarla 20 dag wątróbki drobiowej 2 udka  z kurczaka włoszczyzna na rosół 1 cebula ziele angielskie, liście laurowe  sól, piep... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchennym oknie Ewy

Autor

pozytywna45

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, tarta, boczek, królik, drobiowe, udka , bułki, mielone, wątróbka drobiowa, warzywa, marchewka, żurawina, dania mięsne, rosół, pasztet, sosy, kurczak, mięso mielone, udka z kurczaka, przystawki, kurczak z boczkiem, mielone z warzywami, kurczak z czosnkiem, boczek w sosie, mięsa pieczone, sos mięsny, sos do kurczaka, potrawy z kurczaka, pieczeń z mięsa mielonego, sos do jajek

Inne przepisy z W kuchennym oknie Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.