Mięso mielone w cieście francuskim

Mięso mielone w cieście francuskim

Mięso mielone w cieście francuskim

Kolejny mój przepis z wykorzystaniem ciasta francuskiego. Tym razem mielone w cieście francuskim z oliwką. Tak pokombinowałam i okazało się, że oliwka nawet nieźle współgra z mielonym, a dodatkowo ładnie wygląda. Polecam SKŁADNIKI 1/2 kg mięsa mielonego 1 płat ciasta francuskiego ok 10 oliwek sól pieprz do smaku 2 ząbki czosnku 2 jajka 1 łyżeczka słodkiej papryki majeranek jedna sucha bułka jedno jajko do smarowania WYKONANIE Do zmielonego mięsa dodajemy namoczoną i wyciśniętą bułkę, jajka, przyprawy oraz wyciś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchennym oknie Ewy

Autor

pozytywna45

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, ciasto, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, francuskie, mięso, bułki, kotlet, kotlety, mięso mielone, papryka, ciasto z masa, ciasta z masa, mięsa pieczone, kotlety mielone, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z W kuchennym oknie Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.