Do niektórych smaków trzeba dorosnąć 😎 Krupnik to zupa za którą nie przepadałam w dzieciństwie. Ostatnio postanowiłam "przełamać się" i przygotowałam zupę na na bazie wywaru mięsno-warzywnego wraz z kaszą jęczmienną. Krupnik z poniższego przepisu jest bardzo smaczny - nie musicie go niczym zabielać czy też zaciągać. Polecam przygotować. Składniki na 4 porcje: 2 l wody 0,5 kg żeberek 2 marchewki 2 pietruszki 1/4 selera 4-5 sztuk młodych ziemniaków 1/3 szklanki suchej kaszy jęczmiennej mazurskiej(80 g) sól, pieprz 2-... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)