Czas Przygotowania : 1h Czas Gotowania : 40 min Gotowe w :1 h 40 min Sezon na szparagi w pełni! Szparagi pieczone, duszone, grilowane! Za to u mnie dziś zupa szparagowa. Szybka, smaczna i kremowa z dodatkiem ziemniaków. Składniki 1 pęczek szaragów 3/4 ząbki czosnku 3 łyżki masła do smażenia 1 kg ziemniaków 3 łyżki słodkiej śmietany Sól, biały pieprz, gałka muszkatałowa Krok po Kroku 1 Szparagę bierzemy w obie ręce i lekko naciskamy. Pęknie ona w miejscu, które oddzieli nam warzywo na dwie części. Twardsz... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...